INFO@IPENBURG-INTERIEURS.NL

  CONTACT: 06 - 48.22.11.06 / 06 - 24.23.86.91

Wie zijn wij

Anouk is, naast haar baan in de financiële dienstverlening, altijd actief geweest op interieurgebied ... van in- en verkoop van antiek, vintage en brocante tot het bezoeken van binnen- en buitenlandse interieurbeurzen en het geven van interieuradviezen. Op interieurgebied volgde zij o.a. de opleiding meubelstofferen aan het Hout- en Meubileringscollege en de vakopleiding Binnenhuisarchitectuur.

Björn is, na zijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege, aan de slag gegaan als antiekrestaurateur en later als zelfstandig meubelmaker en interieurbouwer voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Ipenburg interieurs is opgericht om de gezamenlijke passie voor interieurs en de expertises van beide personen samen te brengen in één bedrijf met persoonlijke aandacht voor de opdrachtgevers en nauwe betrokkenheid bij de projecten.

De samenwerking tussen Anouk en Björn resulteert in stijlvolle eigentijdse interieurs die verrassen én voldoen aan de wensen en eisen van hun opdrachtgevers. Ze beperken zich niet tot één stijl, maar maken van ieder project iets persoonlijks en unieks.

Naast interieurs ontwerpt en produceert dit creatieve duo nog woonaccessoires van massieve en exclusieve houtsoorten.


Wat wij voor u kunnen betekenen

U kunt bij ons terecht voor een bescheiden update van uw interieur tot de complete renovatie en restyling van uw woning of bedrijf. Voor iedere (woon)ruimte ontwerpen wij een interieur met de juiste kleuren en materialen, passende (maatwerk)meubels, sfeervolle verlichting, groenelementen en accessoires.

Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.


Contact

Anouk en Björn van Ipenburg
Oude Antwerpsepostbaan 33
4741 TH Hoeven (NB)
Nederland

   Anouk: 06 - 48.22.11.06 / Björn: 06 - 24.23.86.91
  info@ipenburg-interieurs.nl